3 saker som kan förenkla din vardag 

Vi lever i en komplex värld med många utmaningar. Och egentligen oavsett vilka dessa problem eller utmaningar det är så vill man ju gärna bli av med dem om möjligt så att man kan förenkla vardagen och se till att det är en sak mindre att tänka på.

Genom att frigöra energi från utmaningar och problem så kan man istället fokusera på sådant som tillför något positivt och som gör att man mår bra. Därför är detta något vi verkligen uppmanar dig som läsare att fundera igenom. Vad kan du göra för att förenkla din vardag?

Låt oss nu ta en titt på våra tips!

1. Eldriven scooter

Om du de senaste åren har varit i några av Sveriges största städer har du troligtvis inte kunnat missa alla dessa eldrivna scooters som blivit så populära. Och många tänker att man behöver hyra någon av dessa för att åka på en sådan, men faktum är att man kan köpa en helt egen.

Detta är ett perfekt hjälpmedel för att bli lite effektivare och förenkla vardagen. Istället för att gå kan du enkelt ta din elscooter och snabbare (och lättare) ta dig fram till din destination. De är generellt sett mycket energieffektiva och dessutom smidiga att ta med sig.

Tänk dock på att inte köpa en billig elscooter enbart på grund av det låga priset. Vi rekommenderar nämligen att man även tar hänsyn till helheten och den kvalitet man får för priset.

2. Smartwatch

Det kan vara en bra idé att köpa en smartwatch. Dessa klockor kan ansluta till din telefon via Bluetooth och visa dig när någon ringer eller skickar ett SMS till dig. Du kan även använda vanliga klockfunktioner som t.ex. stoppur, timer och alarm.

Dessa klockor kan även hjälpa dig med din träning. Vissa av dem kan registrera förbrukade kalorier, distans som du har gått/sprungit och hur många steg du har tagit. Det finns de smartwatches som kan mäta din puls och har en inbyggd GPS.

3. Elektrisk tandborste

Elektriska tandborstar kan vara en väldigt bra investering för din munhygien. Dessa borstar rengör nämligen dina tänder mycket noggrannare än vanliga borstar. De är dessutom skonsammare för tänderna och tandköttet än vanliga borstar, eftersom du inte behöver trycka ner så hårt som man ibland kan behöva göra med vanliga borstar.

Kort sagt gör elektriska tandborstar att du enkelt och effektivt kan få en bättre munhygien. Detta är något som vi verkligen tror kan underlätta vardagen för många eftersom tandborstning är något som vi alla behöver göra, och om man för effektivisera det kan man vinna mycket på det.

Har du några tips och förslag?

Vi gillar att ta in feedback från våra läsare så att vi hela tiden kan producera bättre innehåll här på MSR. Du får därför hemskt gärna höra av dig om du har tips på några andra saker som du anser kan förenkla vardagen. Det kan vara i princip vad som helst så länge det finns ett tydligt värde i produkten/tjänsten.

Om intresset kring detta ämne är stort så är det möjligt att vi publicerar en uppföljande artikel med fler tips framöver. Så skicka in dina förslag redan nu så kanske de kommer med i en artikel på sajten längre fram.