4 heta mobilskal 2021

Mobilskal och mobilfodral är bland det viktigaste du bör införskaffa i samband med att du köper en ny telefon. Det finns inget värre än att tappa sin nya telefon i marken och se den gå sönder bara för att man inte har ett skyddande skal.

Som du säkert känner till så är mobiler relativt dyra nuförtiden och därför är det också väldigt dumt att inte ta hand om dem klokt. Det finns en uppsjö av olika typer av mobilskal, och det är helt enkelt för att det ska finnas något för alla och för alla tillfällen. Vissa värdesätter ett grymt skydd allra mest och till vilket pris som helst i princip, medan andra värdesätter designen på mobilskalet mer.

Trender kommer och går, detta gäller även när det kommer till mobilskal och mobilfodral. Vilka trender som gäller i år är faktiskt det vi kommer att gå igenom i den här artikeln. Även om du inte bryr dig om vad som är trendigt just nu tror vi ändå att det vara intressant att kolla in det vi tar upp här, dvs trenderna som gäller för mobilskal och mobilfodral 2021.

Mobilskal i kolfiber

Ultralätta mobilskal gjorda i kolfiber är något som många gillar och vi tror att det kommer fortsätta vara hett även under 2021. Den stora charmen med dessa mobilskal är som sagt att de är väldigt lätta och tunna, samt att de har en väldigt stilren design.

Det negativa med dessa skal är dock att de inte ger så mycket skydd till telefonen. Skalet i sig är alltså relativt tunt och ger inte någon större stötdämpning eller skydd för själva skärmen. Funderar du på att skaffa ett mobilskal av den här typen bör du kompensera detta genom att även köpa ett skyddsglas som du sätter på skärmen för att förhindra eventuella sprickor i glaset.

Mobilplånbok

Allt fler människor väljer att röra sig ifrån den vanliga plånboken och istället införskaffa en mobilplånbok. Detta är också en trend som vi tror kommer hålla i sig detta år, och det beror till stor del på att allt färre använder kontanter och då blir det extra smidigt att bara ha sina kort tillsammans med mobilen.

Men om man vill förvara kontanter i dessa fodral går det såklart också bra. Generellt sett kan man dock se att de flesta använder fodralen till att ha just sina olika kort förvarade där.

Fodral med löstagbart skal

Mobilfodral ger utan tvekan mycket bättre skydd mot stötar och smällar än vad enkla mobilskal gör. Det stora problemet för många när det kommer till mobilfodral är dock att dessa oftast är väldigt stora och klumpiga jämfört med mobilskal.

Som tur är finns det idag en lösning på detta så man kan få det bästa av två världar. Det vi pratar om är nämligen mobilfodral med löstagbart skal. Vi tror att detta kommer bli en av de största trenderna detta år eftersom det ger mycket bra skydd men även stora valmöjligheter.

Skal anpassade för barn

Inget ont om barn, men de har en större benägenhet att tappa saker än vad vuxna har. Och därför bör de telefoner som används av barn ha mobilskal som är anpassade just för detta faktum.

Det som brukar känneteckna den här typen av skal är att de är gjorda av material som är lite svårare att tappa och att de såklart är väldigt stryktåliga.