Spelbolagen rustar för fotbolls-EM (oddsbonusar är väldigt populära)

Det finns förmodligen inte någon fotbollsintresserad som undgått det faktum att förra årets fotbolls-EM för herrar flyttades fram till sommaren i år. Detta var ju såklart på grund av covid-19-pandemin som påverkade i princip hela världen på flera olika sätt.

Vi och många andra tyckte självklart det var väldigt tråkigt och synd att mästerskapet flyttades fram, men nu i efterhand var det kanske en ganska bra idé att göra så för att minska smittospridningen av viruset.

Hursomhelst är fotbolls-EM för herrar nu nästan här. Mästerskapet startar nämligen den 11 juni och pågår i exakt en månad till den 11 juli. Det lär bli riktigt spännande att se hur matcherna utspelar sig!

I den här artikeln kommer vi att dyka lite djupare ner kring hur spelbolagen rustar sig inför det kommande mästerskapet som snart drar igång. Vi kommer även att spekulera kring Sveriges chanser att först och främst ta sig vidare gruppen, men eventuellt att även ta hem hela mästerskapet.

Nu sätter vi igång!

Oddsbonusar finns att ta del av

Att fler personer spelar på fotboll under mästerskap som EM är förmodligen inget som kommer som någon nyhet för de flesta.

Dessa mästerskap är något som många av oss fotbollsälskare ser fram emot något enormt. Detta är även spelbolagen väldigt medvetna om. Därför passar de alltid på att inför rusta upp med riktigt fina oddsbonusar inför mästerskap som deras nya kunder kan ta del av.

Oddsbonusar är något som generellt alla nya kunder tycker om, då de med dessa kan spela och ta del av spelbolagens produkter utan att behöva satsa lika mycket pengar från sin egna ficka.

Jämför oddsbonusar på nätet

För dig som är ny inom betting och online casinon är det helt förståligt om det kan kännas lite rörigt att veta vilket spelbolag som man bör spela på. Det finns faktiskt inga rätt eller fel när det kommer till denna fråga. Det handlar oftast mycket om personliga preferenser.

Med det sagt erbjuder de olika spelbolagen ofta väldigt olika oddsbonusar. Om du enkelt vill kunna jämföra alla oddsbonusar inför fotbolls-EM kan du enkelt göra detta direkt på nätet med jämförelsesidor såsom Dagensbetting.se. Denna sajt sammanställer nämligen spelbolagens senaste kampanjer så du inte behöver göra det.

Sveriges chanser i mästerskapet

Vad tror vi om Sveriges chanser i EM då? Om vi först och främst kollar på gruppen de hamnat i så kan vi se att de kommer möta Spanien, Slovakien och Polen. På papper är den svåraste matchen av dessa definitivt mot Spanien. De andra 2 matcherna tror vi att Sverige kommer kunna spela av relativt enkelt faktiskt.

Vår spaning är att Sverige tar sig vidare från gruppspelet genom en andra plats i gruppen efter Spanien. Förhoppningsvis kommer Janne ta med Zlatan till EM och tillsammans med Alexander Isak på topp tror vi att Sverige kommer kunna ta sig vidare riktigt långt efter gruppspelet också.

Samtidigt ska man tänka realistiskt, och sannolikheten att Sverige vinner hela EM känns tyvärr lite låg. Men allt kan som sagt hända när det kommer till fotboll, så det återstår att se vad som händer.

Tänk på att det inte finns några garantier när det varken kommer till fotboll eller betting. Så om du planerar att spela på Sverige i Fotbolls-EM eller något annat lag för den delen rekommenderar vi att du spelar ansvarsfullt och med måtta.