Vilka är de bästa bettingsidorna i Sverige?

Är du en av de som gillar att spela på sport? Isåfall kan det vara en bra idé att kolla upp vilka spelsidorna som är de bästa och vilka som erbjuder bäst odds. Detta är något viktigt för alla som spelar och gillar att vinna mycket när man väl vinner – för som bekant så leder bra odds till högre vinst.

Visst kan det vara en individuella preferenser som avgör vilken spelsida som är bäst då vi alla är olika och har olika åsikter kring vad man värderar högst på en spelsida. Men det finns ändå några saker som säkerligen merparten sport- och spelintresserade instämmer med. I dagens artikel kommer vi därför att ta en titt på vad man bör kolla på för att hitta de bästa spelsidorna.

Nu sätter vi igång!

Ett stort plus om det erbjuds en bonus

Att bli tilldelad en bonus är något som de flesta uppskattar. Både för att de känner sig extra uppskattade och för att det på något sätt ger mer spel, utan extra kostnad. Däremot kan det skilja stort mellan olika bettingsidor och spelbolag gällande hur de resonerar med värdet på bonusen, eventuell giltighetstid och om det ska medfölja omsättningskrav. 

Så kontrollera alla villkor som kommer med din bettingbonus. Tror du att du hinner använda bonusen och om det finns omsättningskrav, bör du vara säker på att du har förstått vad de innebär. Står det t.ex. 10x på omsättningskrav innebär det att du måste omsätta pengarna 10 gånger innan du kan ta ut dem.

Stort utbud av spel och spelsätt

Intresset av spel och sport brukar vara stora intressen för de som besöker bettingsidor, så det är ju inte heller konstigt att man lägger stor fokus på spelutbudet. Hur stort är spelutbudet och finns det moderna spelsätt på sajten?

Ett exempel på ett modernt spelsätt är live betting. Detta är något som uppskattas av allt fler eftersom det bidrar till att förhöja spänningen under matchen ännu mer. Så om detta är något som intresserar dig kan det vara bra att kolla upp om spelsidan har detta eller inte.

Vilken licens styrs spelbolaget av?

Även om det inte låter som en så viktig sak så bör man kontrollera vilken licens som finns för spelbolaget och vad den innebär. Vilka skyldigheter och rättigheter kommer med den? Med den svenska licensen är man garanterad att spelbolaget styrs med strikta regler för att spelarna ska kunna vistas säkert på spelsajten och att det ska finnas säkra sätt för att överföra pengar.

Med den svenska licensen kommer det inte heller att läggas på en skatt på eventuella vinstpengar. Dessutom finns det regler om att det ska vara enkelt för spelarna att spela ansvarsfullt och att kunna aktivera spelpaus på sig själv om det känns som att spelandet börjar gå för långt. Vi kan även tipsa om att kontakta Stödlinjen vid problem med spelberoende.